Network Menu

SWEAs medlemsregister

SWEAs medlemsregister är ett verktyg för alla avdelningar och för SWEA International

Alla medlemmar som har angett en e-postadress till SWEA kan få tillgång till det nya medlemsregistret. De som inte har angett någon e-post adress, men ändå vill ha tillgång, kan kontakta SWEAs administration office(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

För att underlätta när du börjar använda det nya medlemsregistret så finns två manualer där vi med hjälp av bilder och kortfattad text har beskrivit hur man använder det nya medlemsregistret. Det finns en introduktionsmanual, som beskriver de vanligaste uppgifterna, samt en manual som innehåller användbara tips och tricks. På webbplatsen medlemsregister.swea.org kan du hitta manualerna. Det krävs dock ett lösenord för att få tillgång till manualerna. Kontakta sweabaselmedlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com för att få lösenordet om du inte har det kvar.

Logga in i Medlemsregistret

SWEAs medlemsregister hittar du på den här adressen: swea.kommed.se

Du måste ha ditt användarnamn och lösenord tillgängligt när du ska logga in i systemet. Kom ihåg att ditt användarnamn och lösenord är personligt. Kontakta office(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org om du inte har kvar dina uppgifter.

  1. Logga in på swea.kommed.se eller på en SWEA-avdelnings webbplats längst uppe till höger “Bli medlem/logga in”. Välj “Om medlemsregistret”.
  2. Fyll i ditt användarnamn och lösenord.
  3. Nu är du inne i medlemsregistret! Uppe i vänstra hörnet kan du välja att söka efter medlemmar eller byta ditt lösenord.
  4. Sök efter dig själv och kontrollera dina uppgifter. Ändra i fälten om något behöver uppdateras och klicka Spara i nedre högra hörnet.
  5. Logga ut genom menyn uppe i vänstra hörnet.

Medlemssupport

Om du har frågor om hur systemet fungerar eller behöver hjälp med något ska du kontakta oss via epostadressen medlemssupport(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.