Network Menu

Detta har hänt: September

 

I September har vi haft många spännande event, så som arkitekturvandring, besök på historiska museet – Haus zum Kirschgarten och sponsrat svenska skolan och svenska kyrkan med ett författarbesök.  Vi har självklart även haft våra månatliga event så som mingel, lunch, walking och mini swea. Det var även dags för bokklubbens första träff för i höst. Här nedanför kommer några bilder.

Den 6 September hade boklubben sin första träff för i höst. 4 sweor träffades och diskuterade alla böcker de läst under sommaren och gav varandra boktips inför hösten och till nästa träff som sker i november.

 

Den 13 september var det dags för vår walking grupp ta med oss på en promenad för att sedan mötas upp på restaurang Fiorentina för en lunch.

 

Den 15 september så tog sweas egna arkitekt Tina Ekener med oss ut på en spännande arkitekturvandring i Basel. Det var många som kom med på den härliga vandringen i sommarvärmen.

 

SWEA Basel hjälpte till att sponsra svenska skolan och svenska kyrkan till ett 2 dagars event som ägde rum den 20-21 september. De valde då att ta ner barnboksförfattaren Martin Widmark, som bland annat har skrivit böckerna om LasseMaja och Nelly Rapp. Det blev 2 roliga dagar med författaren som berättade om hur historier blir till och dessutom signerade några böcker.

 

Här nedanför ser vi Basels mini sweor ha picknick mellan lekturerna i Kannenfeldparken.