Network Menu

Detta har hänt: November, December, Januari

I november åt vi lunch på E Jona i Lörrach. Det blev mycket uppskattat och många kom dit.

Vi hade även två tillfällen att träffas för våra mini sweor. De spenderades på Magical Café och i Park im Grünen.

Bokklubben hade sin sista träff för 2019 och den spenderades hemma hos Eva-Marie. Många böcker diskuterades över en bit mat och lite dryck.

SWEA Professional hade även sin sista träff för 2019. Det blev en after work på baren Hinz & Kuntz i Markthalle.

 

I december väntade många event. Den nya traditionen med julknytis och den gamla traditionen med julbak på IKEA Pratteln, samt våra standard månadsevent så som mingel, lunch, mini swea och walking.

Lunchen avnjöts på restaurang Anatolia inne i Basel. Mycket god mat och väl värd ett besök.

Julknytisen är ett event som kommer att komma igen. Det blev ett helt julbord och med många olika desserter och glögg. Mycket mat, god mat och mat i rättan tid. Det blev även härlig allsång från alla glada sweor. Bilderna får tala för sig själva hur trevligt vi hade.

Det återkommande eventet julbak på IKEA är ett uppskattat event både från oss sweor och även från vår sponsors IKEAs sida. I år bad vi våra mini sweor att hjälpa till och de ställde gladeligen upp.

Decembers walking gick självklart på den stora julmarknaden. Mycket fint att titta på och glühwein att dricka.

 

Januari månad kickstartade året med det ena eventet efter det andra.

Mini sweorna var först ut och hade fika och lekträff hemma hos vår ordförande Emy.

Detta efterföljdes av årets första mingel på Vapiano, lunch på restaurang Peya i Lörrach, bokklubbsträff hemma hos Maya och walking.

Forum Würth i Arlesheim hade en utställning av konstnären Joan Miro. Vi var 4 sweor som gick på museumsbesök och vi avslutade med en fika på Brändli.

Många kom på det numera traditionsenliga melodikrysset som ägde rum hemma hos Eva-Marie. Vi löste krysset utan några större problem.