Network Menu

Internationals alla webinarium

Nu under dessa coronatider och vi ska hålla oss isolerade så har SWEA international skapat massvis med webinarium så vi kan underhålla oss.

SWEA International arrangerar många nya webbinarier online. Titta i kalendern för att läsa mer om dessa eller för att se alla på en gång klicka här.

Undrar du vad ett webbinar, eller webbinarium, är? Det är helt enkelt en föreläsning på webben. Du tar del av en presentation och kan ställa frågor, skriftligt via en chatt och ibland även muntligt. Du väljer själv hur aktiv du vill vara.  Bara logga in och lyssna, se föreläsarens presentation och övriga deltagare, eller vara med på kamera och i chatten.

Du deltar via bildskärmen på din dator, surfplatta eller mobiltelefon och använder högtalare eller hörlurar. SWEA sänder en länk till webbinariet via mejl till alla som anmäler sig. Från din dator deltar du enkelt genom att klicka på länken. Om du deltar via surfplatta eller mobil och inte tidigare använt Zoom – verktyget som SWEA använder för möten och webbinarier – behöver du ladda ner appen först. Mer information hittar du i artiklen ”Att delta på en Zoom-träff”.

Vi fortsätter att lägga upp länkar till tidigare inspelade SWEA webbinarer här.

, ,