Network Menu

Basels balett dansar Peer Gynt

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2017-05-15
18:00 – 21:00

Plats
Theater Basel


Basels balett dansar Peer Gynt med premiär den 18 maj. Vi kan på Ylvas initiativ vara med på generalrepetitionen måndagen den 15 maj.

Vi träffas kl. 18:00 framför Theater Basels ingång, ca. 18:15 är det insläpp. Den som inte hinner till kl. 18 har chansen att bli insläppt kl. 19 men missar introduktionen. Vi betalar 10 Franken/person till förmån för Basler Ballettgilde vid ingången. Då får vi balettensemblen, teaterkören med Basels symfoniorkester och Opernstudios Operavenir.

Vår kväll kommer att bestå av en halvtimmes inledning på tyska. Hon som talar har ett utmärkt klart och fint språk och är härlig att lyssna på.
Sedan går man in i salongen och sätter sig var man vill. Den svenske koreografen Johan Inger låter programmet flyta, stoppar ibland och det hela brukar vara spännande. Skulle det visa sig var mindre “spännande” kan man stå upp och gå när som helst.

Anmälan sker senast 11 maj till sweabaselosa(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com där du även anger om du kommer kl. 18 eller 19.

En länk på engelska (ändra till tyska längst upp till höger, klicka på DE): www.theater-basel.ch/Schedule/Peer-Gynt

Kontaktperson om du har några frågor:
Ylva Lamm, tel 079 251 42 82