Network Menu

Om medlemskap

SWEA Basel välkomnar dig som medlem om du:

  • Vill vara med och dela med dig av dina erfarenheter och sprida vårt nätverk vidare genom roliga och spännande aktiviteter
  • Är kvinna och över 18 år
  • Pratar svenska
  • Bor i norra Schweiz, Alsace eller Südbaden

Medlemsavgiften är CHF 75.-/kalenderår, CHF 37.50 för dig som blir medlem efter 1 september eller är under 25 år. Det innebär att du får nyhetsbrev via email, inbjudningar till olika evenemang och tillgång till ett fantastiskt nätverk inte bara i Basel utan i hela världen.

Varför bli medlem?

SWEA Basel är en aktiv och växande förening med drygt 50 medlemmar i alla åldrar. Varje år organiseras mellan 30 och 40 olika evenemang som mingel, besök i utställningar, luncher och föredrag med mera. Ett medlemskap i SWEA Basel bidrar till att göra livet lättare utomlands, träffa likasinnade kvinnor, knyta spännande kontakter samt skapa ett internationellt skyddsnät. Som medlem får du även tillgång till ett nätverk av runt 7500 andra SWEA-medlemmar runtom i världen.

Vill du lära känna oss?

Har du några frågor eller är bara nyfiken på vilka vi är? Kanske vill du prova på ett av våra månadsevent innan du blir medlem? Kontakta då gärna medlemsansvarig på e-post: sweabaselmedlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
SWEA mingel som äger rum första onsdagen varje månad på Vapiano (Sternengasse 19, Basel) från kl. 18:30 är ett perfekt sätt att lära känna SWEA Basel. Välkommen!