Network Menu

Styrelsen

 

Eva Bonhôte, ordförande SWEA Basel

sweabaselordforande(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Att i Schweiz få vara en del av SWEA världen upplever jag som enormt berikande. Med fullt engagemang hoppas jag kunna bidra till att stärka samhörigheten mellan oss svenska kvinnor här i regionen. Att ställa en plattform till förfogande som ger oss möjligheten att stå i regelbunden kontakt med varandra, med vår kultur och det svenska språket.

Sarah 

Sarah Osterwalder, vice ordförande SWEA Basel

sweabaselvice(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Med SWEA Basel hoppas jag att vi kan bygga upp ett kvinnligt givande nätverk och tillsammans göra SWEA Basel till en levande förening!

 

Carin Nilsson, sekreterare SWEA Basel

sweabaselsekretariat(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

För mig är det första gången jag är med i en organisation som SWEA och jag tycker att det är jätteintressant. Har börjat inse hur många svenskor (och svenskar) det faktiskt finns i Schweiz! Jag ser fram emot att vidareutveckla mina återfunna kontakter med Sverige, såväl vad gäller människor men också vad gäller kultur och språk – och hoppas på många trevliga framtida möten med er alla.

 

Ottilia Swenzon, eventansvarig SWEA Basel

sweabaselevents(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

 

.

bild-fo%cc%88r-presentation-2

Ann-Christine Nilsson, medlemsansvarig och kassör SWEA Basel

sweabaselmedlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com, sweabaselkassor(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

SWEA har betytt mycket för mig som medföljande. Att flytta till ett nytt land kan kännas både obekvämt och främmande. Nätverket som SWEA erbjuder i många länder gör att man känner sig välkommen och man får nya vänner för livet. I Japan var jag aktiv i styrelsen i drygt två år som dels ledamot, medlemsansvarig och kassör. Jag ser uppdraget som medlemsansvarig som bara roligt eftersom jag får träffa så många trevliga medlemmar. Jag hoppas att kunna förmedla samma positiva känsla till andra medlemmar jag själv har fått vid mina flyttar mellan de olika länderna.

Hoppas att vi ses snart på ett mingel eller event!

therese

Therese Nathell Benkert, kommunikationsansvarig SWEA Basel

sweabaselkommunikation(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Att starta SWEA i Basel kändes helt rätt. Ett nätverk där jag tillsammans med andra kan mötas på olika sätt och detta på mitt modersmål. Kreativiteten flödar på så bra tillsammans.

 

 

Marina Maurer, sponsoransvarig SWEA Basel

sweabaselsponsor(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Jag bodde som ung kvinna i Skåne och blev stormförälskad i människorna och landskapet med en gång.

Jag lärde mig språket från zero, fick bl.a. lära mig vad Systembolaget är, blev kär i Birgit Nilsson och Zarah Leander och blev under dessa år präglad av svenska traditioner. Nuförtiden saknar jag mina Svenska vänner i Skåne och Halland – och så klart havet. Och räkmackor….och pytt i panna…och Janssons frestelse 🙂

Det var självklart att jag blev medlem när SWEA Basel grundats 2015! Sponsoransvarig blev jag efter årsmötet i februari 2018. På min fritid älskar jag att diskutera med min son, lyssna på musik, sjunga chansons och försöker förbättra mig inom den krävande sporten golf.