Network Menu

Valberedningen

Ann-Christine Nilsson, medlemsansvarig SWEA Basel

sweabaselvalbered(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Jag ser framemot att få uppleva allt som Basel och Schweiz har att erbjuda. Det kan vara allt från kultur till härliga promenader i både staden och i den fantastiska naturen som finns här. Att resa till de närliggande länder är också något som finns på ”att göra” listan.

SWEA har betytt mycket för mig som medföljande. Att flytta till ett nytt land kan kännas både obekvämt och främmande. Nätverket som SWEA erbjuder i många länder gör att man känner sig välkommen och man får nya vänner för livet.

Anita Sulga

Jag är född och uppvuxen utanför Linköping.
Efter skolor, au pair i Italien och Lugano, Restaurang och Hotellfackskolan Hasselbacken, Stockholm, Lugano hamnade jag i Tyskland,först Bonn och senare Lörrach.
Här i det sydvästra hörnet av Tyskland lockar Frankrike och Schweiz med olika intressanta aktiviteter
(skidåkning, vandringar, golf, resor) och nu SWEA. Spännande!!

 

Kicki Bergmark

KickiJag kommer från Stockholm Tyresö och där har vi våra tre barn och barnbarn.

Min man Janne och jag kom hit till Basel 2009. Vi har även bott i Singapor ett antal år och där var jag med i SWEA. Det betydde väldigt mycket när man var så långt hemifrån. Jag har haft förmånen att kunna resa väldigt mycket tillsammans med Janne på hans alla resor runt jorden.

Jag är förskolelärare och saknar “mina” barn, men har ju tillfälle att leka i parken med ett par gulliga ungar jag har lärt känna.