Network Menu

Vi Söker!

SWEA Basel söker just nu:

Vi har några spännande vakanta uppdrag i styrelsen, och kanske är det just Dig vi söker! Vill du vara med att forma vår avdelning så är det här en bra möjlighet. Vid mer information om vardera post, hör av dig till valberedningen via mailadressen sweabaselvalbered(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Vill du inte vara ensam – hitta en kompis att dela uppgiften med. Vi hjälps åt för att vara en aktiv avdelning inom SWEA.

Vi ser fram emot att höra av Dig!

Skattmästare/Kassör

Här behövs en person som är noggrann och ordningssam. En skattmästare eller kassör behövs för att kontrollera alla in och utbetalningar som görs och föra bokföring. Du måste även kunna göra resultat och balansräkning och budget.

Nyhetsbrevskrivare

Det är vårt populära brev som uppskattas av många. Det är en trevlig påminnelse om vad som är på gång. Tycker du om att klippa och klistra i ett dokument, eller bara skriva rakt upp och ner, då är detta ett jobb för dig.

Valberedningen

Valberedningen söker nya medlemmar. Valberedningens uppgift är att hitta nya medlemmar till styrelsen och våra arbetsgrupper. Det är ett trevligt sätt att komma i kontakt med alla våra medlemmar och även höra vad de tycker och tänker.

Eventgruppen

Eventgruppen behöver en extra medhjälpare. Där gäller det att hitta på en hel del event som både kan intressera dig och andra. Har du idéer på event som du skulle vilja utföra så är eventgruppen perfekt för dig. Där har du chans att påverka vad för event och när de ska utföras.